29 Temmuz 2016 Cuma

İnternetten Youtube Kanalı İle Ek Gelir Sağlama

İnternetten Youtube Kanalı İle Ek Gelir Sağlama

Youtube kanalında sevdiklerinizi ya da farklı videolar yükleyerek tıklanma rekoru kırabilirsiniz. Youtube sizin her eklediğiniz video görseli ve içeriği için tıklanma sayısına göre size komisyon verecek ve siz hem eğlenirken oturduğunuz yerden Youtube kanalı ile para kazanmaya başlayacaksınız. İnternetten Youtube kanalı ile ek gelir sağlama nasıl elde edilir ve bu çalışmalar nasıl olmalıdır hakkında merak ettikleriniz varsa, yazımızın geri kalan kısmını okumanızı diliyoruz.

Youtube’den Para Nasıl Kazanılır?

Youtube’den para kazanmak için yapmanız gereken en önemli kural Youtube’ye üye olma işlemini tamamlamaktır. Hesabınız aktif olduktan sonra hesap işlemleri kısmına giriyorsunuz. Eğer hak sahibi olmak ve kazanmak istiyorsanız açacağınız hesap zengin görünmelidir. Bunun için bütün ayarları itibar kazanacakmış gibi sağlamalısınız. Telif hakkını kötüye kullanmadığınız sürece Google sizin kazanmanıza aracı olacaktır. Fakat telif hakkını kötüye kullanırsanız bu işlemlere izniniz kesinlikle olmaz. Hizmet sözleşmesindeki kuralları en ayrıntısına kadar okumanız önemlidir. Sözleşmede ne sağlanıyorsa bunu aynı şekilde kabul etmelisiniz. Aksi takdirde Youtube’den bir kazanç trafiği oluşturamazsınız.

Üyelik işlemleri ve onay işlemleri aktif olduktan sonra, videolardan para kazanma seçenekleri önünüze gelecektir. Yotube doğal olarak size ne tür reklamları yayınlayacağınızı soracaktır. Orada bulunan seçeneklerden birini tıklayarak kazanma işine başlayacaksınız. Reklam seçeneklerini kullanabilmeniz için sizinde bu konuda ücret eklemeniz gerekir. Önce reklam modunuzu yükseltmeli daha sonra reklamınızın kazancını geri dönüşümlü bir şekilde kazanma şansını elde edeceksiniz. Bunun için seçeceğiniz reklam ve kitle türü çok önemlidir. Artık video istediğiniz kadar ekleyebilir eklediğiniz videonun içeriği ve kalitesi sayesinde kazanç elde edebilirsiniz Youtube sizi bu konuda takip sistemine alacak video başarınızı görünce size gereken komisyonu sağlayacaktır. Böylece hesap listesinde kazançlarınız görebilecek ve çekme şansına sahip olabileceksiniz. Youtube’den para nasıl kazanılır diyorsanız reklam ve başarı bu konuda oldukça önemlidir. Video eklerken izleyici kitlesini arttırabileceğiniz yeteneğe sahip olmanız çok önemlidir. Ancak reklamcılık çok farklı kategoridir. Yaptığınız reklamın vebalini de taşıdığınızı unutmamalısınız. Reklamlarınızı ona göre seçmelisiniz ! Neticede para her şey değildir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder